Image
“Det er både en stor ære og fornøjelse at få lov til at dele denne indsigtsrejse med så mange velmenende og kloge mennesker. En autentisk rejse som går til sagens kerne og, hvor fornuft og hjerte er med hele vejen. Min motivation er at du og så mange mennesker som muligt lærer at frigøre sig selv, så kærlighed og indsigt skinner frit.”

-- Erik Pema Kunsang

Det skal være sjovt og nemt at gå dybere med dig selv og andre. Derfor foregår undervisningen i en atmosfære af venskabelighed og gensidig respekt, ligesom i en god familie. Sådan en atmosfære både fremmer og blotlægger vores indre liv, så vi kan være os selv på et dybere plan, tale frit og uden forstillelse.

Vær opmærksom på at Bodhi deltagelse kræver en høj grad af forpligtigelse. Når du er optaget på forløbet, forventes du at fremmøde til al undervisning, med mindre særlige omstændigheder forhindrer det. Det forventes tillige, at du træner og udforsker emnerne i din hverdag og aflevere de korte hjemmeopgaver løbende. Den primære investering er din egen oprigtighed og nysgerrighed.

Bodhi Træning har lige nu lukket for ansøgninger. Du kan skrive herunder for at høre mere når der åbner nye forløb


Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt Bodhi Trænings privatlivspolitik.

Læs privatlivspolitik her