VAJRAYANA

Image

Dette forløb foregår på dansk og kun for oprigtigt interesserede, som har færdiggjort de første to år af Bodhi Træning.

Når erfaringen med kærlighedens åbne rum er ofte og ægte. Når du har taget de to første års indsigter til hjertet - åben ejerløs kærlighed og nuets mulighed for at være fri. Når du er i stand til at huske det i din hverdag, er du klar til Vajrayana Bodhi Træning.

I vajrayana metoderne er der plads til at give slip på selv-alvorlige emotioner og faste ideer om virkeligheden. I stedet åbnes op for grænseløs kreativitet og det inderste potentiale for alles bedste. I vajrayana leger vi med form, lyd og essens, som om de er regnbuer. Denne direkte vej er særligt for åbensindede mediterende.

Det er for dig, som aspirerer mod at virkeliggøre det afklarede og fuldt blomstrede sind allerede i dette liv. Vajrayana Bodhi Træning er en del af den essentielle overførsel med instruktioner som gives ansigt til ansigt. Således har det foregået i årtusinder og sikrer en autentisk overførsel fra lærer til elev.

Undervisningen består af to hoveddele:

  • Transcenderende indsigt i virkelighedens natur
  • Vajrayanas ti hovedprincipper, ifølge Padmasambhava

Ved hjælp af Padmasambhavas befriende metoder til virkeliggørelse, afdækkes et autentisk grundlag for være rolig, kærlig og vågen i både medgang og modgang, liv og død. Dette integreres både gennem retreats og personlig hjemmetræning.

Der er ikke skriftlige hjemmeopgaver, men du opfordres til at skrive en privat dagbog, så du senere kan gennemlæse og forstå de indre forandringer, drømme og transformationer, du vil gennemgå.

Dette forløb er for dig, som har færdiggjort de første to år af Bodhi Træning.
På Vajrayana Bodhi Træning mødes vi fem weekender om året over to år, på Gomde på Helgenæs.

Gebyret for hele forløbet er 1000 kr pr. weekend. I alt 10.000 kr fordelt over to år. Gebyret er inklusiv overnatning fra fredag til søndag og mad under hele opholdet. Når du er optaget, får du et betalingslink.

Bodhi Træning Vajrayana har kun plads til 40 deltagere.

Datoer:

Første år:
5 - 7 august 2022
28 - 30 oktober 2022
20 - 22 januar 2023
17 - 19 marts 2023 
9 - 11 juni 2023

Andet år:
1 - 3 september 2023
24 - 26 november 2023
15 - 17 marts 2024
24 - 26 maj 2024
27 - 29 september 2024

Tilmelding er åben nu. Det er ikke nødvendigt at sende en motiveret ansøgning, når du allerede har gennemført de første 2 år af Bodhi Træning. 

Send din tilmelding til vajrayana@bodhitraining.com."Jeg har fået overførslen fra Tulku Urgyen, den er mit inderste hjerteblod og vigtigste opnåelse. Mit ønske er, at du tager imod undervisningen med respekt og træner i den fra hjertet."

-- Erik Pema Kunsang